2009. január 18., vasárnap

Klub, blogolunk

Lement ez a hét is.
300-an voltak pénteken... Tök jó fejek. Jó érzés volt látni a régi arcokat. Nemtom, mennyire fog az első lelkesedés kitartani náluk..., de én ekkora energiát nem tudok minden péntekre belefeccölni, hogy eljöjjenek... Reggel 3-kor már haza is indultam, 4-kor már asszem elaludtam. Másnap de. 11-re mentünk a tévébe nyilatkozni. Nagy meccs volt emberi arcot varázsolni hármunknak...! :-)
Más.
Kisfiam blogol... Tiszta őrület. 10 éves még csak. Vagy nem is olyan kicsi? Ja... Meg zaklatja Immát éjjel-nappal skype-on, mert a fiával szeretne csacsogni. Annak meg kisebb dolga is nagyobb, minhogy szórakoztassa a kölköket, hiszen új életet kell megkezdeniük. Nincs még egy hete, hogy átköltöztek a Föld túloldalára...
Nincs mit írnom, semmi érdekes.
Időpontot kell kérnem az APEH-tól, el kell intéznem a vízóracserét, a gázártámogatást, a lakossági parkolómatricát, vonót kell szőröztetnem, a pályázatunkhoz pályázó céget kell keresnem, ... ilyen és hasonló történetek várnak rám, ezért nem csinálok most semmit. Ha csak egy dolgom lenne... haladnék... De összegyűlt és ilyenkor beblokkolok egy kicsit.
Abbahagyom mára.

Nincsenek megjegyzések: